Skere Student zoekt bloggers (betaald!)

Skere Student is de afgelopen tijd flink gegroeid, en naast het schrijven van artikelen komen er ook nog heel veel andere dingen kijken bij het onderhouden van een blog. Daarom ben ik op zoek naar vaste, betaalde (!) gastbloggers! Ben jij op zoek naar een leuk side-project, bijbaantje of een nieuwe hobby die ook nog eens wat geld oplevert? Lees dan snel verder, want misschien is gastblogger worden voor Skere Student wel wat voor jou!
Skere Student is de afgelopen tijd flink gegroeid, en naast het schrijven van artikelen komen er ook nog heel veel andere dingen kijken bij het onderhouden van een blog. Daarom ben ik op zoek naar vaste, betaalde bloggers! Ben jij op zoek naar een leuk side-project, bijbaantje of een nieuwe hobby die ook nog eens wat geld oplevert? Lees dan snel verder, want misschien is blogger worden voor Skere Student wel wat voor jou!

Deel deze blog:

EDIT 06/2024: Op dit moment zijn wij niet actief op zoek naar extra bloggers. Wel zijn we op zoek naar een marketing/communicatie stagiair, en naar extra video content creators. Hier lees je meer over de vacatures die momenteel open staan bij ons.

Skere Student bestaat ondertussen alweer twee jaar, en wat is er in de tussentijd toch veel gebeurd! Skere Student is heel erg gegroeid en behalve blogs schrijven zijn er nog heel veel andere dingen bijgekomen die ik moet doen om alles smooth te laten lopen. Daardoor merk ik dat ik soms te weinig tijd vrij maak/vrij kan maken om ook nog goede blogs te schrijven. Aangezien ik sinds kort ook een klein bedrag verdien met Skere Student, en ik soms te weinig tijd heb om elke week drie blogs te schrijven, leek het me een goed idee om dit deels uit te gaan besteden! 

Waar ben ik naar op zoek?

Ik ben op zoek naar meerdere studenten die als blogger minimaal één blog per maand willen schrijven. Aangezien ik op Skere Student vooral informatie deel over dingen die met geld en persoonlijke financiën te maken hebben, is het wel handig als je het leuk vindt om daarover te schrijven. Ervaring met beleggen is niet perse nodig, want persoonlijke financiën bestaat uit meer dan dat natuurlijk. Je kan ook artikelen schrijven over sparen, budgetteren, besparen, studieschulden, etc.

Ik zoek dus:

  • Studenten die elke maand minimaal één kwalitatief hoogwaardige blog willen schrijven
  • Je hebt affiniteit met schrijven/bloggen en persoonlijke financiën
  • Je bent student (of net afgestudeerd) – je weet dus heel goed wat er bij studenten leeft en wat relevante issues zijn

Wat bied ik jou?

Natuurlijk is het super leuk om te schrijven over financiën (duh haha), maar daarnaast heb je er zelf ook wat aan om vaste blogger te worden voor Skere Student! Een bijbaantje zoals dit staat goed op je CV en je leert er ook heel veel van: beter schrijven, SEO-tactieken, wat er allemaal komt kijken bij het onderhouden van een blog, etc! Daarnaast is er een bescheiden vergoeding beschikbaar voor elke blog van €20. Ook zal ik betaalde schrijfklussen naar je doorspelen als ik het zelf te druk heb, dus dat kan ook een mooi zakcentje opleveren.

In het kort:

  • Schrijven voor Skere Student is leuk!
  • Het staat goed op je CV
  • Je leert er veel van
  • Je krijgt €20 voor elke blog die je schrijft

Wat moet je doen?

Lijkt bloggen voor Skere Student je wel wat? Stuur dan een mailtje naar [email protected] met als onderwerp “Ik wil blogger worden”. Ik ontvang heel graag een korte motivatiebrief (één alinea is prima) met daarin wie je bent en waarom het je leuk lijkt om gastblogger te worden voor Skere Student. Als je al eens eerder blogs, artikelen of iets dergelijks hebt geschreven ontvang ik die ook graag als bijlage. Extra punten als je je CV of LinkedIn linkje ook mee stuurt! Daarna neem ik zo snel mogelijk contact met je op om de vervolgstappen te bespreken. Als je nog vragen hebt over gastblogger worden, kan je me het beste een DM sturen op Instagram. Vragen ontvang ik liever niet via de mail, zodat mijn inbox enigszins overzichtelijk blijft haha.

Ik vind dit een super spannende stap om te wagen, maar ik heb er ook heeeel veel zin in! Ik kijk uit naar alle aanmeldingen 🙂

Deel deze blog:

Schrijf je in voor de Skere Student nieuwsbrief

En krijg het ebook 'Iedereen kan beleggen' er gratis bij

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze pagina kan affiliate links bevatten. Als je op deze links klikt of via deze links iets doet, koopt of download, kost dat jou niks extra. Integendeel! Je helpt dan mee om Skere Student draaiende te houden. Alvast bedankt dus :) Hier kan je meer lezen over het gebruik van affiliate links op Skere StudentOok belangrijk om te onthouden: Beleggen kent risico’s. Je kunt je inleg verliezen.

Samenwerken?

Stuur een email om de mogelijkheden te bespreken