Skere Student zoekt gastbloggers!

Skere Student is de afgelopen tijd flink gegroeid, en naast het schrijven van artikelen komen er ook nog heel veel andere dingen kijken bij het onderhouden van een blog. Daarom ben ik op zoek naar vaste, betaalde gastbloggers! Ben jij op zoek naar een leuk side-project, bijbaantje of een nieuwe hobby die ook nog eens wat geld oplevert? Lees dan snel verder, want misschien is gastblogger worden voor Skere Student wel wat voor jou!

Let op: Op dit moment heb ik genoeg aanmeldingen! Wel kan ik je op de “wachtlijst” zetten, dan mail ik je als er weer een plekje vrij komt.

Skere Student bestaat ondertussen alweer een jaar, en wat is er in de tussentijd toch veel gebeurd! Skere Student is heel erg gegroeid en behalve blogs schrijven zijn er nog heel veel andere dingen bijgekomen die ik moet doen om alles smooth te laten lopen. Daardoor merk ik dat ik soms te weinig tijd vrij maak/vrij kan maken om ook nog goede blogs te schrijven. Aangezien ik sinds kort ook een klein bedrag verdien met Skere Student (niet veel hoor, het levert me maar €1,50 per uur op), en ik dus te weinig tijd heb om blogs te schrijven, leek het me een goed idee om dit deels uit te gaan besteden! 

Waar ben ik naar op zoek?

Ik ben op zoek naar een of meer studenten die als gastblogger minimaal een jaar lang een blog per maand schrijven. Aangezien ik op Skere Student vooral informatie deel over dingen die met geld en persoonlijke financiën te maken hebben, is het wel handig als je het leuk vindt om daarover te schrijven. Ervaring met schrijven is trouwens niet nodig, dus laat je niet om die reden weerhouden als het je leuk lijkt om te doen!

Ik zoek dus:

  • Vaste gastblogger(s) voor minimaal een jaar die elke maand een kwalitatief hoogwaardige blog schrijft (waarvan 2 maanden op proef om te kijken of het beide partijen bevalt)
  • Je hebt affiniteit met schrijven of bloggen en persoonlijke financiën
  • Je bent student (of net afgestudeerd)
  • Ervaring met schrijven is top, maar niet vereist

Wat bied ik jou?

Natuurlijk is het super leuk om te schrijven over financiën (duh haha), maar daarnaast heb je er zelf ook wat aan om vaste gastblogger te worden voor Skere Student! Een bijbaantje zoals dit staat goed op je CV en je leert er ook heel veel van: beter schrijven, SEO-tactieken, wat er allemaal komt kijken bij het onderhouden van een blog, etc! Daarnaast is er een bescheiden vergoeding beschikbaar voor elke blog, krijg je gratis toegang tot de Skere Student cursus (t.w.v. €48,90) en toekomstige betaalde content, en help ik je om je schrijfkunsten en blog skills te ontwikkelen. Bij dat laatste kan je denken aan het beantwoorden van je vragen, maar ook aan cursussen, boeken en andere resources die ik je kan aanbieden.

In het kort:

  • Schrijven voor Skere Student is leuk!
  • Het staat goed op je CV
  • Je leert er gegarandeerd heel veel van
  • Je krijgt een bescheiden vergoeding voor elke blog die je schrijft
  • Gratis toegang tot betaalde Skere Student content
  • Ik help je om je schrijfkunsten en blog skills te ontwikkelen

Wat moet je doen?

Lijkt bloggen voor Skere Student je wel wat? Stuur dan een mailtje naar [email protected] met als onderwerp “Ik wil gastblogger worden”. Ik ontvang heel graag een korte motivatiebrief (één alinea is prima) met daarin wie je bent en waarom het je leuk lijkt om gastblogger te worden voor Skere Student. Als je al eens eerder blogs, artikelen of iets dergelijks hebt geschreven ontvang ik die ook graag als bijlage. Extra punten als je je CV of LinkedIn linkje ook mee stuurt! Daarna neem ik zo snel mogelijk contact met je op om de vervolgstappen te bespreken. Als je nog vragen hebt over gastblogger worden, kan je me het beste een DM sturen op Instagram. Vragen ontvang ik liever niet via de mail, zodat mijn inbox enigszins overzichtelijk blijft haha.

Liever een eenmalige gastblog schrijven?

Ben jij een mede-blogger en lijkt het je leuk om eenmalig een gastblog te schrijven voor Skere Student? Dat kan ook! Stuur me dan een mailtje op [email protected], dan stuur ik je het “gastbloggen voor Skere Student als blogger” document op zodat je kan kijken of het wat voor je is. Als niet-blogger is het momenteel niet mogelijk om een eenmalige gastblog te schrijven voor Skere Student.

Ik vind dit een super spannende stap om te wagen, maar ik heb er ook heeeel veel zin in! Ik kijk uit naar alle aanmeldingen 🙂

Deze blogpost kan affiliate links bevatten. Als je via deze links iets koopt of download, kost dat jou niks extra, maar je helpt Skere Student er wel enorm mee om de website draaiende te houden. Alvast bedankt dus :) Hier kan je meer lezen over het gebruik van affiliate links op Skere Student.

Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Share on print
Emma Mouthaan

Emma Mouthaan

Hoi! Ik run Skere Student en ik geef mijn geld alleen uit aan dingen die ik écht belangrijk vind. Sowieso is geld veel te belangrijk om er niet over te praten, dat taboe op praten over geld vind ik echt onzin! Denk jij daar net zo over, of is jouw mening juist helemaal anders? Laat het weten in een reactie!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *