€3880+ per maand uitgeven aan je uiterlijk? Zoveel kost Jessie Maya’s look

Elke week maken Lieke Nusteling (van Millennial Mindset NL) en ik een video waarin we reageren op de persoonlijke financiën van anderen en onze eigen inzichten delen omtrent beleggen, besparen, studieschulden, etc.

Deze week reageerden we op een video van Jessie Maya, waarin ze deelt hoeveel ze elke maand uitgeeft aan haar uiterlijk. Ze is absoluut prachtig, maar… er hangt wel een behoorlijk prijskaartje aan haar uiterlijk! Spoiler alert: eentje van meer dan €3800 per maand! Onze reactie op haar beauty uitgaven zie je natuurlijk in de video hieronder.

🎞 De originele video

Vergeet je niet te abonneren op ons YouTube kanaal als je een melding wil krijgen wanneer we een nieuwe video uploaden. Wil je een video (over geld) aandragen waar we echt op moeten reageren? Deel hem dan in een reactie hieronder!

Deze blogpost kan affiliate links bevatten. Als je via deze links iets koopt of download, kost dat jou niks extra, maar je helpt Skere Student er wel enorm mee om de website draaiende te houden. Alvast bedankt dus :) Hier kan je meer lezen over het gebruik van affiliate links op Skere Student.

Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Share on print
Emma Mouthaan

Emma Mouthaan

Hoi! Ik run Skere Student en ik geef mijn geld alleen uit aan dingen die ik écht belangrijk vind. Sowieso is geld veel te belangrijk om er niet over te praten, dat taboe op praten over geld vind ik echt onzin! Denk jij daar net zo over, of is jouw mening juist helemaal anders? Laat het weten in een comment!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *