Ik heb een (tweede) YouTube kanaal!

Als je me volgt op Instagram heb je het vast al wel voorbij zien komen: Lieke Nusteling van Millennial Mindset NL en ik zijn samen een YouTube kanaal begonnen! Elke week gaan we video’s maken waarin we reageren op de persoonlijke financiën van anderen en onze eigen inzichten en meningen delen omtrent financiën.

Als je weleens op personal finance YouTube bent beland, ken je hem wel: Graham Stephan. Aangezien zijn videoserie Millionaire Reacts de inspiratie was voor ons kanaal moesten we natuurlijk wel zijn geldzaken als eerste bespreken! In deze eerste video reageren wij daarom op de Millennial Money aflevering waar hij te gast is. Hoeveel geld verdient hij, hoeveel geeft hij uit en wat vinden wij daar van? Je ziet het in de video hieronder!

🎞 De originele video
📚 Mijn review van Moneyland

Vergeet je niet te abonneren op ons YouTube kanaal als je een melding wil krijgen wanneer we een nieuwe video uploaden. Wil je een video (over geld) aandragen waar we echt op moeten reageren? Deel hem dan in een reactie hieronder!

Deze blogpost kan affiliate links bevatten. Als je via deze links iets koopt of download, kost dat jou niks extra, maar je helpt Skere Student er wel enorm mee om de website draaiende te houden. Alvast bedankt dus :) Hier kan je meer lezen over het gebruik van affiliate links op Skere Student.

Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Share on print
Emma Mouthaan

Emma Mouthaan

Hoi! Ik run Skere Student en ik geef mijn geld alleen uit aan dingen die ik écht belangrijk vind. Sowieso is geld veel te belangrijk om er niet over te praten, dat taboe op praten over geld vind ik echt onzin! Denk jij daar net zo over, of is jouw mening juist helemaal anders? Laat het weten in een reactie!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *