Ik heb een (tweede) YouTube kanaal!

Deel deze blog:

Als je me volgt op Instagram heb je het vast al wel voorbij zien komen: Lieke Nusteling van Millennial Mindset NL en ik zijn samen een YouTube kanaal begonnen! Elke week gaan we video’s maken waarin we reageren op de persoonlijke financiën van anderen en onze eigen inzichten en meningen delen omtrent financiën.

Als je weleens op personal finance YouTube bent beland, ken je hem wel: Graham Stephan. Aangezien zijn videoserie Millionaire Reacts de inspiratie was voor ons kanaal moesten we natuurlijk wel zijn geldzaken als eerste bespreken! In deze eerste video reageren wij daarom op de Millennial Money aflevering waar hij te gast is. Hoeveel geld verdient hij, hoeveel geeft hij uit en wat vinden wij daar van? Je ziet het in de video hieronder!

🎞 De originele video
📚 Mijn review van Moneyland

Vergeet je niet te abonneren op ons YouTube kanaal als je een melding wil krijgen wanneer we een nieuwe video uploaden. Wil je een video (over geld) aandragen waar we echt op moeten reageren? Deel hem dan in een reactie hieronder!

Deze blogpost kan affiliate links bevatten. Als je op deze links klikt of via deze links iets koopt of download, kost dat jou niks extra, maar je helpt Skere Student er wel mee om de website draaiende te houden. Alvast bedankt dus :) Hier kan je meer lezen over het gebruik van affiliate links op Skere Student.

Deel deze blog:

Schrijf je in voor de Skere Student nieuwsbrief

En krijg het ebook 'Iedereen kan beleggen' er gratis bij

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Samenwerken?

Stuur een email om de mogelijkheden te bespreken