Gratis ebook: 'Geldhacks voor Skere Studenten'

Er zijn ontzettend veel potjes en regelingen voor studenten, maar helaas zijn ze niet allemaal even bekend. Daarom hebben wij een gratis ebook geschreven waarin we de belangrijkste regelingen en potjes voor studenten op een rijtje zetten!

Dit ebook is een must-read voor letterlijk iedere student (to-be), want waarschijnlijk laat ook jij veel geld liggen. In dit ebook bespreken we 9 geldhacks die je honderden tot duizenden euro’s op kunnen leveren! 

Het is niet gek als je door de bomen het bos niet meer ziet in potjes-, toeslagen-, subsidie- en regelingenland. Maar, met dit ebook
ben je precies op de hoogte wat jij als student allemaal aan kunt vragen, hoeveel dat je kan opleveren, en hoe je die aanvraag aanpakt.

Dit ebook wil je dus niet missen! Vul daarom hieronder je naam en emailadres in, schrijf je in voor de nieuwsbrief en je krijgt direct een email met het gratis ebook ‘Geldhacks voor Skere Studenten’!

Wat krijg je in dit ebook?
✨ 23 pagina’s vol met informatie als pdf, lezen kan dus op vrijwel ieder device!
Overzicht met 9 geldhacks die je honderden tot duizenden euro’s kunnen opleveren
✨  Uitleg hoe je gebruik kunt maken van elke hack
Bonustips om er nóg meer uit te halen

Schrijf je in voor de Skere Student nieuwsbrief om de beste geldtips te ontvangen. Als bedankje ontvang je ook het gratis ebook 'Geldhacks voor Skere Studenten'

We sturen geen spam en uitschrijven kan op elk moment!