Hee!

Mijn naam is Emma Mouthaan en welkom op Skere Student. Tijdens mijn studie ben ik geïnteresseerd geraakt in persoonlijke financiën en beleggen doordat ik er achter kwam dat mijn studieschuld de spuigaten uit was gelopen. Naar aanleiding daarvan heb ik mijn hele financiële leven omgegooid en ben ik me gaan focussen op sparen, besparen en beleggen.

Tijdens mijn zoektocht merkte ik dat er super weinig informatie te vinden was over financiën die van toepassing was op mijn situatie als jonge student in Nederland. Uit dat gebrek aan informatie is uiteindelijk Skere Student voorgekomen! Hier probeer ik andere skere studenten te informeren en inspireren over alles wat te maken heeft met geld.

De twee belangrijkste doelen die ik hoop te bereiken met Skere Student zijn om er uiteindelijk voor te zorgen dat elke student in Nederland kennis heeft van financiële zaken, en om bij te dragen aan het doorbreken van het taboe dat rust op praten over geld, want geld is té belangrijk om er niet over te praten.

Samenwerken

Wil je samenwerken met Skere Student of heb je een andere zakelijke vraag? Dan kan je me mailen op [email protected]

Socials

Naast mijn website ben ik ook actief op allerlei social media platformen zoals Instagram, TikTok, YouTube, Clubhouse en Pinterest.

In de media

Ik word regelmatig gevraagd voor interviews en dergelijke, super leuk! De publicaties die daaruit voort zijn gekomen kan je hier bekijken.

Hier een paar recente artikelen uit de categorie 'Persoonlijk'