Over mij

Hoi!

Mijn naam is Emma en welkom op SkereStudent.com. Tijdens mijn studie ben ik geïnteresseerd geraakt in persoonlijke financiën en beleggen omdat ik er achter kwam dat ik een studieschuld had van meer dan €70.000. Op deze website wil ik graag andere skere studenten, en ieder ander die graag leeft als een skere student, helpen met (be)sparen en beleggen. 

Naar mijn mening is geld té belangrijk om er niet over te praten, en dat is dus ook iets wat ik heel graag doe. Samen met jullie wil ik het taboe dat rust op praten over geld doorbreken!

Daarnaast vind ik het super belangrijk om beleggen voor iedereen bereikbaar te maken. Óók als je maar een tientje per maand kan missen, of als je beleggen eigenlijk heel spannend vind. Ook jij kan beleggen!

Naast mijn website ben ik ook actief op allerlei social media platformen zoals Instagram, TikTok, YouTube en Pinterest. Sinds kort is er zelfs een community speciaal voor alle skere studenten op Discord! Ik kom sinds kort trouwens ook geregeld in de media, super leuk!