Hi!

Welkom op het platform Skere Student. In 2020 is dit opgericht door Emma Mouthaan, maar anno 2024 timmeren we met een klein team van studenten hard aan de weg. Samen informeren en inspireren we studenten over alles wat te maken heeft met geld en persoonlijke financiën.

Ons doel? Elke student financieel slim maken!

Dit doen we door zo veel mogelijk studenten op een laagdrempelige manier te informeren over persoonlijke financiën. En met succes: In totaal bereiken we maandelijks 1 miljoen Nederlanders met onze video’s, blogs, emails en andere (social) content.

De betekenis van skeer:

Skeer is straattaal voor blut, armzalig en armoedig, maar kan ook betekenen dat iets stom is, of dat iemand gierig is. Skeer komt oorspronkelijk waarschijnlijk uit het Surinaams, waarin er “skeer” werd geroepen als kinderen al hun knikkers hadden verspeeld. Sinds ~2010 wordt skeer veel gebruikt onder jongeren en het is tegenwoordig redelijk ingeburgerd in de Nederlandse taal; skeer staat nu zelfs in de Van Dale!

Spreken

Skere Student is te boeken als spreker over persoonlijke financiën, besparen, beleggen, studieschulden en andere student-gerelateerde zaken. Klik hier voor meer informatie over de sessies.

Samenwerken

Een samenwerking met Skere Student is dé manier om een hele specifieke, jonge doelgroep aan te spreken die studeert en bezig is met zijn/haar portemonnee.

Contact

Interesse in een samenwerking met Skere Student en wil je onze mediakit ontvangen? Of huur je graag een van de Skere Studenten in om een lezing of workshop te geven? Mail dan naar [email protected].