Disclaimer

Ik ben geen financieel adviseur. De informatie die wordt verstrekt op SkereStudent.com en op geaffilieerde sociale media kanalen zijn gebaseerd op mijn persoonlijke inzichten en ervaringen en dienen enkel als entertainment en informatie. Deze informatie is geen financieel advies. 

De informatie op SkereStudent.com en op geaffilieerde social media kanalen zijn niet bedoeld als individueel beleggingsadvies, of als aanbeveling om specifieke producten te kopen.

Aan de informatie op SkereStudent.com en op geaffilieerde social media kanalen kunnen geen rechten worden ontleend. Ondanks grote zorgvuldigheid bij het samenstellen van deze informatie kan SkereStudent.com niet instaan voor de juistheid, actualiteit en volledigheid van de informatie op SkereStudent.com en op geaffilieerde social media kanalen. 

Beleggen brengt risico’s met zich mee, waardoor je (in sommige gevallen meer dan) je inleg kan verliezen. Je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen handelen. Informeer jezelf goed voordat je financiële beslissingen maakt.