In de media

In de media

Met Skere Student komt Emma Mouthaan geregeld in de media. Zo is zij al geïnterviewd voor verschillende landelijke kranten, tijdschriften, podcasts en tv-programma’s, waaronder RTL Nieuws, NRC, Eva Jinek, de Telegraaf, NOS, &C, NU.nl, AD en vele anderen.

Naast haar verschijning in bovenstaande producties is Emma Mouthaan sinds januari 2021 panellid voor het ochtendprogramma BNR Breekt, welke dagelijks tussen 11:00 en 12:00 te horen is. Als panellid is zij eens in de twee à drie weken een uur lang in de studio om samen met een mede-panellid haar visie op het nieuws van die dag te delen. Ook is er ruimte om eigen nieuws in te brengen. Voor Emma zijn dat vaak economische, financiële of student-gerelateerde nieuwtjes. Tijdens de 500ste uitzending (december 2022) is zij bovendien door een jury benoemd tot het Beste Panellid van BNR Breekt!

Ook is Emma Mouthaan sinds januari 2023 aangesteld als vaste expert van de Cosmopolitan rubriek ‘Spend it like…’, waarbij zij reageert op het financiële plaatje van de geïnterviewde.