Affiliates

Voor de meeste websites zijn advertenties een hele grote bron van inkomsten. Voor Skere Student niet, want er staan op deze website geen advertenties! Wel maak ik gebruik van affiliate links. Dat zijn linkjes met een speciale code erin verwerkt, zodat de website weet dat het verkeer van Skere Student afkomt.

Wanneer je na het aanklikken van een affiliate link van Skere Student iets koopt of download, krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Super fijn, want op die manier kan ik Skere Student draaiende houden zonder dat het jou wat kost! Als een blogpost of pagina affiliate links bevat, geef ik dat altijd aan. Zo kan je zelf beslissen of je er gebruik van wil maken of niet!

Wil je mij supporten? Dan zou je mij heel erg helpen door één (of meerdere!) van de onderstaande affiliate links en/of codes te gebruiken. Dat kost jou niks extra’s (je krijgt vaak juist iets extra’s!), en je helpt mij er enorm mee om Skere Student draaiende te houden! Ik deel hier natuurlijk alleen dingen die ik zelf ook gebruik én waar ik super enthousiast over ben!

Alvast super bedankt! 🙂

BuxZero

Affiliate link
What’s in it for you: Een gratis aandeel t.w.v. maximaal €200 als je de app download via mijn link
Mijn ervaring: BuxZero is een goedkope broker waar je (bijna) gratis kan handelen in Europese en Amerikaanse aandelen. Als je maandelijks kleine bedragen inlegt en je wil besparen op je transactiekosten, dan is BuxZero zeker een goede keuze!
Voorwaarden actie

ABN AMRO Zelf Beleggen Basis

Affiliate link
What’s in it for you: Super goedkoop indexbeleggen
Mijn ervaring: Ik ben groot fan van ABN AMRO Zelf Beleggen Basis! Als je in combinatie met het Zelf Beleggen Basis pakket belegt in de wereld, emerging markets en small caps Northern Trust fondsen, ben je goedkoper uit dan met bv. VWRL bij DeGiro (vanwege het dividendlek) én heb je ook nog eens een betere spreiding.

Bitvavo

Affiliate link
What’s in it for you: €1.000 aan crypto gratis (zonder kosten) kopen, verkopen of traden
Mijn ervaring: Bitvavo is een laagdrempelig platform om crypto op te kopen, verkopen en eventueel te traden. Ik ben er onlangs mee begonnen en tot nu toe bevalt het me erg goed doordat het erg gebruiksvriendelijk is!

Semmie 

Affiliate link
What’s in it for you: 3 maanden gratis beleggen 
Mijn ervaring: Ik ben erg tevreden over Semmie. Je kan inleggen met elk bedrag, waarna het automatisch wordt geïnvesteerd in de fondsen die bij jouw risico profiel passen. Daarnaast kan je verschillende beleggings potjes maken, wat ik een super handige extra vind.
Voorwaarden actie

Bol.com

Affiliate link
What’s in it for you: Heel veel good karma!
Mijn ervaring: Bol.com, wie kent het niet?! Fijne winkel om iets te bestellen als je het snel nodig hebt. Ze leveren vaak al binnen 1 dag, en soms zelfs dezelfde avond nog! De klantenservice vind ik ook super goed.