Affiliates

Voor de meeste websites zijn advertenties een hele grote bron van inkomsten. Voor Skere Student niet, want er staan op deze website geen advertenties! Wel wordt er gebruik gemaakt van affiliate links. Dat zijn linkjes met een speciale code erin verwerkt, zodat de website weet dat het verkeer van Skere Student afkomt.

Wanneer je op een affiliate link klikt, of wanneer je na het aanklikken van een affiliate link van Skere Student iets koopt of download, krijgt Skere Student daar een kleine vergoeding voor. Super fijn, want zo kan Skere Student draaiende worden gehouden zonder dat het jou wat kost!

Wil je Skere Student supporten? Dan helpt het om één (of meerdere!) van de onderstaande affiliate links en/of codes te gebruiken. Dat kost jou niks extra’s, je krijgt vaak juist iets extra’s!

Alvast bedankt!

Podimo

Affiliate link
What’s in it for you: 3 maanden gratis Podimo Premium uitproberen!
Mijn ervaring: Podimo is een handige app om allerlei podcasts en audioboeken te luisteren. Ik ben fan!

Bitvavo

Affiliate link
What’s in it for you: €1.000 aan crypto gratis (zonder kosten) kopen, verkopen of traden
Mijn ervaring: Bitvavo is een laagdrempelig platform om crypto op te kopen, verkopen en eventueel te traden. Ik ben er onlangs mee begonnen en tot nu toe bevalt het platform me erg goed doordat het zo gebruiksvriendelijk is!

Brand New Day 

Affiliate link
What’s in it for you: Laten indexbeleggen voor lage kosten
Mijn ervaring: Beleggen bij Brand New Day is super simpel: een kwestie van set it & forget it! Ze zeggen weleens dat de beste beleggers vergeten zijn dat ze een beleggingsrekening hebben en bij Brand New Day maken ze je dat wel heel makkelijk – op een goede manier!

Bol.com

Affiliate link
What’s in it for you: Heel veel good karma!
Mijn ervaring: Bol.com, wie kent het niet?! Fijne winkel om iets te bestellen als je het snel nodig hebt. Ze leveren vaak al binnen 1 dag, en soms zelfs dezelfde avond nog! De klantenservice vind ik ook super goed.