Gratis vega boodschappen halen met de vega favorieten kaart 2022

De Vega Favorieten van Nederland zijn er weer. Als je lid bent van de Nationale Postcode Loterij ontvang je een Vega Favorieten cadeaukaart t.w.v. 12,50 euro. Zo kan je gratis boodschappen halen bij een Albert Heijn bij jou in de buurt. De Albert Heijn kiest in samenwerking met Unilever en de Nationale Postcode Loterij uit welke vega producten je kunt kopen met deze cadeaukaart. Ben je geen lid van de Postcodeloterij? Wie weet zijn je ouders of kennissen lid en gunnen ze jou de cadeaukaart!

Deel deze blog:

Hoe gebruik je de vega favorieten cadeaukaart?

Houd je van lekker en makkelijk? Dan kan je met jouw cadeaukaart kiezen voor de Geniet van ’t Goede Box, een box met 6 vega producten en coupons halen. Je maakt met deze box ook 10 keer kans op 1 maand gratis boodschappen. In dit pakket vindt je Hellmann’s mayonaise vegan, unox vegetarische knaks, conimex cassave kroepoek, graze smoky barbecue crunch, unox soep in zak kikkererwten tomaat en knorr veggie wraps 35% groente. Als je liever zelf je producten uitkiest kan je uit maar liefst 950 vegetarische producten kiezen. Je hebt hier keuze uit diverse productcategorieën, zoals vegetarische kant- en klare vleesvervangers, sauzen, zuivel, eieren, maaltijdpakketten en diverse soorten groentes. PS: Niet elke supermarkt doet mee, momenteel is de cadeaukaart alleen bij de Albert Heijn in te wisselen.

Hoe activeer je de vega favorieten cadeaukaart?

Voordat je de cadeaukaart kan inwisselen bij de Albert Heijn voor gratis boodschappen, moet je de kaart eerst activeren. Dit doe je door naar genietvantgoede.nl te gaan. Daar vul je de laatste 8 cijfers van de code in die op de achterzijde van je cadeaukaart staat. Vul daarnaast de laatste 3 cijfers van uw rekeningnummer in en druk op activeren. Je geactiveerde cadeaukaart t.w.v. 12,50 is nu klaar om gebruikt te worden!

Hoe kan je de cadeaukaart gebruiken?

De cadeaukaart kan je gebruiken in een Albert Heijn winkel naar keuze, of online. De cadeaukaart is in totaal 12,50 euro waard. Je hoeft dit niet meteen in een keer te gebruiken en als je meer geld besteed is dat ook geen probleem, dan betaal je het resterende bedrag bij. Je kunt de cadeaukaart inruilen voor een kant-en-klare box met de 12 Vega Favorieten van Nederland of een kant-en-klare box met verschillende deelnemende producten ter inspiratie. Als je liever zelf een vegetarische maaltijd samenstelt, kan je kiezen uit een van de deelnemende vegetarische producten. De cadeaubon is geldig t/m 13 november 2022. Ben je lid van de Nationale Postcode Loterij, maar heb je de cadeaukaart niet ontvangen? Neem dan contact op met de klantenservice!

Wat kost deelnemen aan de Postcodeloterij en wat zijn de voordelen?

Meespelen aan de Postcodeloterij kost € 14,50 per lot per trekking. Per jaar zijn er 14 trekkingen. Elke maand is er een trekking en er zijn 2 extra trekkingen. De maandelijkse trekking is op de laatste dag van de maand en wordt op de 1ste van de maand gepubliceerd. Door mee te spelen met de Postcodeloterij maak je maandelijks kans op honderdduizenden prijzen. Deze prijzen zijn op basis van wijkcode en postcode. Daarnaast zijn er elke zondag, elke maand en elke maandag t/m zondag diverse prijzen te winnen. Er is ook een grote kanjerprijs 2 keer per jaar. Je wint ook regelmatig kleine cadeaus, zoals ijs. 

Voordeelagenda met kortingsbonnen

Als je lid wordt van de Postcode Loterij krijg je een voordeelagenda met kortingsbonnen. Deze kortingsbonnen zijn meestal geldig voor 4 personen, maar soms ook tot 8 personen. Je krijgt korting op verschillende uitjes. Hoeveel korting je ontvangt verschilt per soort uitje. Sommige kortingsbonnen gebruik je online en andere hoef je alleen mee te nemen naar het uitje. Je krijgt bijvoorbeeld korting op dierentuin. Zo kan je met korting naar onder andere Burgers Zoo, SafariPark Beekse Bergen, Wildlands en het Dierenrijk. Daarnaast heb je volop keuze uit pretparken, zoals Julianatoren, Wunderland Kalkar, Drievliet. DinoExperience Park, MoviePark Germany en Walibi. Als je liever iets leerzaams doet kan je onder andere het Louwman Museum, Corpus, Kasteel Hoensbroek, Kasteel de Haar en het Spoorwegmuseum bezoeken. Als je zin hebt in een sportieve uitje kan je onder meer naar Snowworld en Fun Forest Klimparken.

Wat zijn de voordelen van vegetarisch eten? 

Vegetarisch eten heeft veel verschillende voordelen. Je hoeft niet meteen volledig vegetarisch te eten. Zelfs een keer per week vegetarisch eten heeft al voordelen. Als je minstens een keer per week geen vlees eet mag jij jezelf een flexitariër noemen. Je kunt er ook voor kiezen geen vlees te eten, maar wel vis. Dan ben je een pescotariër. Voordelen van vegetarisch eten zijn onder andere dat het goedkoop is en gezond is. Hieronder lees je meer over de voordelen van vegetarisch eten.

Voordeel 1: Vegetarisch eten is goedkoop

Voorheen waren vleesvervangers duurder dan vlees. Door de inflatie dit jaar zijn vleesvervangers tegenwoordig goedkoper dan vlees geworden. Nog goedkoper zijn peulvruchten. Peulvruchten zijn onder andere sojabonen, kikkererwten, kidneybonen en linzen. Alle soorten bonen behalve doperwten, snijbonen, haricots verts en sperziebonen vallen onder peulvruchten. Peulvruchten zijn erg eiwitrijk, waardoor het een goede vervanger is van vlees.

Voordeel 2: Vegetarisch eten is gezond

Er zijn een paar redenen waarom vegetarisch eten gezond is. Het is niet zo dat als je vegetarisch eet je automatisch gezonder leeft dan iemand die vlees eet. Als je bijvoorbeeld veel bewerkte voedingsmiddelen eet en vegetarisch eet leef je niet gezond. Je eet gezond als je een vegetarisch voedingspatroon hebt met voornamelijk onbewerkte voedingsmiddelen zoals veel groente, fruit, volkorenproducten en volkorenproduct. Vlees bevat veel verzadigd vet, wat de kans op hart- en vaatziekten verhoogt. Daarnaast bevat vlees ook transvet. Dit vet is nog ongezonder dan verzadigd vet. Vegetarische mensen zijn vaak gezonder dan mensen die vlees eten, omdat ze in het algemeen meer groente, fruit en vezels eten. Vezels zorgen onder andere voor minder kans op hart- en vaatziekten. 

Ideeën voor vegetarische maaltijden

Wil je graag zelf een vegetarische maaltijd samenstellen en daar de vega favorieten cadeaukaart voor gebruiken? Dan kan je een van de volgende gerechten maken. Maak bijvoorbeeld met vega knakworstjes van Unox deze knakworstjes in bladerdeeg. Dat is erg lekker als snack! Wil je een keer tempeh proberen? Probeer dan de AH vegan ketjap tempeh. Deze tempeh is al gemarineerd, waardoor je het alleen hoeft te bakken. Dit is lekker in een salade of poké bowl. Als je zin hebt in een lekkere hamburger, kies dan voor de Mc2 burger van De Vegetarische Slager. Net een echte hamburger!

Heb jij de vega favorieten cadeaukaart ontvangen dit jaar? En voor welke gratis producten heb jij ‘m gebruikt?

Deze pagina kan affiliate links bevatten. Als je op deze links klikt of via deze links iets koopt of download, ontvang ik commissie. Dat kost jou niks extra, in sommige gevallen krijg je zelfs iets extra. Je helpt mij er zo enorm mee om Skere Student draaiende te houden, alvast bedankt dus! Hier kan je meer lezen over affiliate links en het gebruik daarvan op Skere Student.

Deel deze blog:

Schrijf je in voor de Skere Student nieuwsbrief

En krijg het ebook 'Iedereen kan beleggen' er gratis bij

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze pagina kan affiliate links bevatten. Als je op deze links klikt of via deze links iets koopt of download, kost dat jou niks extra, maar je helpt Skere Student er wel mee om de website draaiende te houden. Alvast bedankt dus :) Hier kan je meer lezen over het gebruik van affiliate links op Skere StudentOok belangrijk om te onthouden: Beleggen kent risico’s. Je kunt je inleg verliezen.

Samenwerken?

Stuur een email om de mogelijkheden te bespreken