Met korting naar de bios dankzij je studentenkaart

Even een break van al dat studeren? Een film kijken is natuurlijk top, maar de bioscoop is tegenwoordig best prijzig. En thuis op de bank een film kijken is ook zo saai. Laten wij nu net een oplossing hebben die daartussen valt. Bioscopen hebben namelijk bepaalde dagen waarop je als student korting krijgt! Ben je benieuwd welke bioscopen hieraan meedoen en op welke dag je voortaan naar de bios moet? Lees dan even verder!

Deel deze blog:

Wat zijn “studentnights” bij de bioscoop?

De vertaling van het woord “studentnights” geeft het al een beetje weg: dit zijn speciale studenten avonden bij verschillende bioscopen. Je kan dan naar de bioscoop voor een lekker studentenprijsje als je je studentenpas laat zien. Er zijn meerdere bioscopen die mee doen aan studentenavonden: Vue cinemas, Pathé, Kinepolis en ook heel veel lokale filmhuizen en bioscopen hebben speciale studentenavonden. Kijk dus ook vooral even welke lokale filmhuizen en bioscopen bij jou in de buurt zitten en wanneer zij studentenavond hebben. 

Studentenavond bij Vue cinemas

Bij de Vue kun je als student sowieso elke dag voor €10,50 naar de bioscoop in plaats van €12 à €14. Je kunt hierbij gewoon kiezen uit alle films, maar zorg wel dat je je studentenpas meeneemt! Op donderdag is het studentenavond, en hebben ze een extra actie voor studenten: “twee biertjes voor de prijs van een”. De studentenavond vindt helaas niet plaats op elke Vue locatie, maar deze doen wel mee: Alkmaar, Amersfoort, Arnhem, Eindhoven, Nijmegen, Deventer en Den Bosch. 

Studentenavond bij Kinepolis 

De studentenavond bij Kinepolis is iedere dinsdagavond. Je kunt dan voor €11,50 naar een reguliere film naar keuze. Dit is inclusief een Grolsch beugel biertje, wijntje of flesje water! Kinepolis maakt gebruik van een ‘student card’. Deze kun je aanvragen via de website van Kinepolis. Er zitten enorm veel voordelen aan deze kaart, zoals 25% korting op je filmticket, 25% korting op een aantal dingen uit het snackassortiment en een gratis bioscoopkaartje op je verjaardag! Ook met de CJP-pas krijg je korting bij Kinepolis. Je hebt hiervoor een voucher nodig die je kunt krijgen bij CJP. Die voucher is dan geldig van maandag t/m donderdag en in de zomervakantie. Andere vakanties vallen hier helaas buiten en eventuele toeslagen moet je nog apart afrekenen. 

Studentenavond bij Pathé 

Op maandag kun je als student al vanaf €9 naar de film bij Pathé. Zij doen dit om je door die oh zo zware maandag na het weekend heen te helpen. Zorg er wel voor dat je een geldige studiepas bij hebt! Heb je toevallig een CJP-pas? Dan krijg je zelfs de hele week korting bij Pathé! De CJP-pas maakt cultuur toegankelijk voor iedereen tot en met 30 jaar – dus ook voor niet-studenten! Met deze kaart krijg je korting op (film)festivals, concerten, theaters en musea. Best de moeite waard om te kopen als je er vaak gebruik van gaat maken dus!

Voor welke optie ga jij?

Genoeg opties dus om (bijna) elke dag met korting naar de bioscoop te gaan als je studenten bent! Dus grijp die studentenpas, nodig je vriendinnen uit, en ga gezellig samen naar de bioscoop 🎬🍿✨


Deel deze blog:

Schrijf je in voor de Skere Student nieuwsbrief

En krijg het ebook 'Geldhacks voor Skere Studenten' er gratis bij

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze pagina kan affiliate links bevatten. Als je op deze links klikt of via deze links iets doet, koopt of download, kost dat jou niks extra. Integendeel! Je helpt dan mee om Skere Student draaiende te houden. Alvast bedankt dus :) Hier kan je meer lezen over het gebruik van affiliate links op Skere StudentOok belangrijk om te onthouden: Beleggen kent risico’s. Je kunt je inleg verliezen.

Samenwerken?

Stuur een email om de mogelijkheden te bespreken