Met deze app benut je de Amazon Prime Day deals optimaal

In de wereld van online winkelen is Amazon Prime Day een hoogtepunt dat geen enkele skere student wil missen. Tijdens de Amazon Prime Days, dit jaar op dinsdag 11 en woensdag 12 juli, krijg je extra hoge kortingen op allerlei dingen, zoals tv’s en telefoons, maar ook kleding en make-up. Maar wist je dat er een app is waarmee je nóg meer extra korting krijgt, bovenop de deals die Amazon sowieso al aanbiedt tijdens de Prime Days?

Deel deze blog:

Enter Woolsocks, de allround moneyapp die je helpt om je geldzaken een beetje op orde te krijgen. Maar je kan er dus ook extra kortingen mee krijgen! Super handig, want met de inflatie tegenwoordig is elke kleine besparing mooi meegenomen, en zoals je weet als je deze blog hebt gelezen, zijn heel veel kleine besparingen bij elkaar toch een heleboel geld samen.

Hoe werkt het?

Download de Woolsocks app en maak een account. Zoek in de app op “Amazon” en klik op de “Shop met cashback” button op de Amazon pagina. Je wordt nu doorgestuurd naar de Amazon website. Zorg er voor dat je de cookies op de website van Amazon accepteert! Vervolgens kan je je items bestellen zoals je normaal ook doet. Je rekent het volledige bedrag af bij Amazon, en via Woolsocks krijg je een paar dagen later de korting gestort in je wollen sok op je Woolsocks account. Vervolgens kan je het geld doneren aan goede doelen of gewoon uit laten keren naar je eigen rekening.

Hoeveel extra korting krijg je met de Woolsocks app?

Met Woolsocks krijg je dus extra korting bij Amazon, bovenop de Amazon Prime Day deals. Hoeveel korting je precies krijgt, hangt af van de categorie van het item dat je koopt. Hieronder heb ik ze even voor je op een rijtje gezet. 

CategorieHoeveel extra korting krijg je met de Woolsocks app?
Kleding, schoenen, sieraden, horloges & bagage14% extra korting
Amazon-apparaten (Kindle- en echoapparaten & Fire-accessoires), wonen, tuin, boeken, e-books, muziek en muziekinstrumenten, keuken, speelgoed, smart home, DVD en Blue-Ray, software, eten en drinken, digitale videogames, zakelijke industriele en wetenschappelijke producten, handgemaakt, sport en outdoor, gezondheid en persoonlijke verzorging, kantoorbenodigdheden, auto en motor, huisdierproducten en baby10% extra korting
Thuisamusement, smartphones en mobiele telefoons, computer, elektronica, videospelletjes, camera en digitale software6% extra korting
Game consoles en alle andere producten1% extra korting

Voorbeeld

Op dit moment (zondag 9 juli) is het nog niet duidelijk welke deals Amazon gaat aanbieden tijdens de Prime Days, maar ik zal hieronder even een voorbeeld geven van hoe de extra korting werkt als je de Woolsocks app gebruikt.

Stel er is een Amazon Prime Day deal waarbij je tweede generatie Airpods kan kopen voor €100 in plaats van €128,95 (de prijs op zondag 9 juli). Airpods vallen in de categorie “muziek” en dus krijg je hierop 10% extra korting. Dan betaal je Amazon €100 voor de Airpods, en krijg je een paar dagen later van Woolsocks €10 cashback in je Woolsocks account. In totaal krijg je dan ruim 30% extra korting ten opzichte van de gewone prijs. Dat noem ik nou Skere Student approved!

Altijd extra korting bij Amazon en vele andere webshops

Dus wil je gebruik maken van extra kortingen tijdens de Amazon Prime Days, download dan de Woolsocks app. En mocht je dit nou lezen terwijl de Prime Days al voorbij zijn? Niet getreurd, want de extra cashback korting bij Amazon geldt ook daarna nog. Daarnaast biedt Woolsocks ook korting aan bij een heleboel andere webshops, zoals de Hema, Asos, Plus (handig als je boodschappen wil laten thuisbezorgen met korting), Zalando en nog veel meer.

Welk item hoop jij met extra veel korting te scoren tijdens de Prime Days dit jaar?

Deze blog is geschreven in samenwerking met Woolsocks.

Deel deze blog:

Schrijf je in voor de Skere Student nieuwsbrief

En krijg het ebook 'Iedereen kan beleggen' er gratis bij

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze pagina kan affiliate links bevatten. Als je op deze links klikt of via deze links iets doet, koopt of download, kost dat jou niks extra. Integendeel! Je helpt dan mee om Skere Student draaiende te houden. Alvast bedankt dus :) Hier kan je meer lezen over het gebruik van affiliate links op Skere StudentOok belangrijk om te onthouden: Beleggen kent risico’s. Je kunt je inleg verliezen.

Samenwerken?

Stuur een email om de mogelijkheden te bespreken