Zo krijg je altijd minimaal 5% korting op ál je aankopen bij Bol!

Als je net zoals ik bent, dan koop je vaak dingen online. Shampoo, boeken, misschien eens een keer een kledingstuk, dat soort dingen. Zelf doe ik dat vaak bij Bol, want makkelijk en goede klantenservice enzo, en vaak is de prijs ook vergelijkbaar met andere aanbieders. Maar, nu heb ik een manier gevonden om altijd 5% korting (of meer) te krijgen bij Bol.com! Helemaal legaal natuurlijk ;)

Deel deze blog:

Hoe krijg je altijd 5% korting bij Bol?

Er zijn websites, zoals Swap Coupons, waar je cadeaukaarten kunt kopen voor o.a. Bol.com. Op die cadeaukaarten zit altijd minimaal 5% korting ten opzichte van de waarde! Ze verkopen dus bijvoorbeeld cadeaukaarten met een waarde van €50 voor €47,50! Als je die cadeaukaart vervolgens weer gebruikt om je Bol.com aankoop mee te doen, dan heb je dus mooi 5% bespaard. 

Het leuke aan Swap Coupons ten opzichte van andere cadeaukaartaanbieders, is dat als je meerdere cadeaubonnen koopt, je ook steeds meer korting krijgt. Koop je bijvoorbeeld 5 of meer cadeaukaarten, dan krijg je 1% extra korting, en koop je er 10 of meer, dan krijg je 2% korting extra. Dat lijkt misschien weinig, maar als je bekend bent met het lange termijn effect van kleine besparingen, dan weet je dat ook dit soort extra besparingen echt de moeite waard zijn. In deze blog lees je daar meer over. Ook hebben ze soms cadeaukaarten die meer korting hebben dan 5%, en van veel meer winkels dan alleen Bol.com. Ik heb bijvoorbeeld al cadeaukaarten voorbij zien komen voor AirBnB, de Bijenkorf, Adidas, Lucardi, Zalando en CoolBlue. 

Hoe maken dat soort bedrijven dan winst?

Ik kan me voorstellen dat je je afvraagt hoe winst maken dan werkt voor bedrijven die dit soort cadeaubonnen met korting verkopen, want het lijkt bijna alsof ze geld weggeven door cadeaubonnen te verkopen voor minder dan de waarde! Maar dat is natuurlijk niet zo, want het blijven natuurlijk bedrijven die winst willen maken. 

In het geval van Swap Coupons weet ik dat ze de cadeaukaarten inkopen van particulieren die de cadeaukaarten niet gebruiken, bijvoorbeeld omdat ze nooit iets kopen bij Bol.com. Helaas nemen de meeste winkels geen cadeaukaarten terug, dus ben je in dat geval als particulier de sjaak. Je kunt de cadeaubon weer doorgeven aan iemand anders, maar je kunt hem dan dus ook aanbieden aan Swap Coupons. Zij betalen dan een bedrag van 80 tot 90% van de waarde van de bon aan de particulier, en ze verkopen de cadeaukaart dan weer voor 85 tot 95% van de waarde. Win-win-win!

Conclusie

Wil je dus altijd minimaal 5% korting op je aankopen bij Bol.com en nog heel veel andere (online) winkels? Koop dan eerst een cadeaubon bij Swap Coupons, verzilver deze bij de winkel waar je je aankoop wil doen, en koop dan pas datgene wat je wil hebben bij de winkel. Zo heb je altijd 5% (extra) korting op je aankoop! 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Swap Coupons.

Deel deze blog:

Schrijf je in voor de Skere Student nieuwsbrief

En krijg het ebook 'Iedereen kan beleggen' er gratis bij

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze pagina kan affiliate links bevatten. Als je op deze links klikt of via deze links iets doet, koopt of download, kost dat jou niks extra. Integendeel! Je helpt dan mee om Skere Student draaiende te houden. Alvast bedankt dus :) Hier kan je meer lezen over het gebruik van affiliate links op Skere StudentOok belangrijk om te onthouden: Beleggen kent risico’s. Je kunt je inleg verliezen.

Samenwerken?

Stuur een email om de mogelijkheden te bespreken