Over mij

Hee! Mijn naam is Emma Mouthaan en welkom op mijn website Skere Student. Tijdens mijn studie ben ik geïnteresseerd geraakt in persoonlijke financiën en beleggen doordat ik er achter kwam dat mijn studieschuld de spuigaten uit was gelopen. Naar aanleiding daarvan heb ik mijn hele financiële leven omgegooid en ben ik me gaan focussen op sparen, besparen en beleggen.

Op SkereStudent.com wil ik graag andere skere studenten, en iedereen die graag leeft als een skere student, helpen met (be)sparen en beleggen. Naar mijn mening is geld té belangrijk om er niet over te praten, en dat is dus ook iets wat ik heel graag doe. Samen met jullie wil ik het taboe dat rust op praten over geld doorbreken!

Daarnaast vind ik het super belangrijk om beleggen voor iedereen bereikbaar te maken. Óók als je maar een tientje per maand kan missen, of als je beleggen eigenlijk heel spannend vind doordat je er nog niet zo veel van weet. Speciaal voor beginners heb ik mijn gratis ebook ‘Iedereen kan beleggen‘ geschreven. Daar staan alle basics in die je moet weten om met succes je eerste stappen op de beurs te zetten!

Socials

Naast mijn website ben ik ook actief op allerlei social media platformen zoals Instagram, TikTok, YouTube en Pinterest.

In de media

Ik word sinds kort ook regelmatig gevraagd voor interviews en dergelijke, super leuk! De publicaties die daaruit voort zijn gekomen kan je hier bekijken.

Contact

Heb je een zakelijke vraag of voorstel? Dan kan je me mailen op [email protected] Voor andere vragen kan je me een DM sturen op Instagram.

Hier een paar recente artikelen uit de categorie 'Persoonlijk'