Grote announcement + win een trui, slippers, badjas of JBL oortjes

The word is out, ein-de-lijk kan en mag ik het delen: ik heb dit jaar een samenwerking met ABN Amro! Zo super super leuk! Als je me al een tijd volgt, dan weet je dat ik al twee keer eerder met ze heb samen gewerkt, dus dit is een match made in heaven.

Deel deze blog:

Wat houdt onze samenwerking in?

De komende tijd zal je regelmatig content voorbij zien komen die gesponsord wordt door ABN Amro. Dat staat er altijd heel duidelijk bij: bij blogs onderaan de pagina (dus ook onderaan deze) en bij gesponsorde content op social media staat er altijd duidelijk zichtbaar #ad of #partner in de story, video, en/of caption.

De winactie

Dan op naar het leukste onderdeel van deze blog: de winactie!! Daarbij kan je de trui winnen die ik ook in de video aan heb, net als de badslippers, maar ook een super leuke badjas of JBL oortjes. Het enige wat je hoeft te doen is op deze pagina een video te bekijken van iets meer dan vier minuten, drie vragen te beantwoorden en je gegevens achter te laten!

Welk item zou jij het liefste winnen? 

Deze blog is geschreven in samenwerking met ABN Amro.

Deel deze blog:

Schrijf je in voor de Skere Student nieuwsbrief

En krijg het ebook 'Iedereen kan beleggen' er gratis bij

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze pagina kan affiliate links bevatten. Als je op deze links klikt of via deze links iets doet, koopt of download, kost dat jou niks extra. Integendeel! Je helpt dan mee om Skere Student draaiende te houden. Alvast bedankt dus :) Hier kan je meer lezen over het gebruik van affiliate links op Skere StudentOok belangrijk om te onthouden: Beleggen kent risico’s. Je kunt je inleg verliezen.

Samenwerken?

Stuur een email om de mogelijkheden te bespreken